Κούγιας: Ο Νίκος Βέρτης θα φθάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο

Κούγιας: Ο Νίκος Βέρτης θα φθάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο

Ο συνήγορος του τραγουδιστή για την δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτη του που διεκδικεί 1 εκατ. ευρώ

Μέχρι τον Άρειο Πάγο είναι διατεθειμένος να φθάσει ο Νίκος Βέρτης την δικαστική διαμάχη με τον άλλοτε παιδικό του φίλο Νίκο Πολατίδη, ο οποίος διεκδικεί από τον τραγουδιστή ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

O Νίκος Πολατίδης διετέλεσε οικονομικός διευθυντής του καλλιτέχνη επί 8 ολόκληρα χρόνια και στράφηκε εναντίον του, για να διεκδικήσει, όπως υποστηρίζει, δεδουλευμένα που του οφείλονταν. Η πλευρά Πολατίδη επικαλείται την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και δηλώνει δικαιωμένη, με την πλευρά του τραγουδιστή να προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και να κάνει λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον Βέρτη.

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, μιλώντας στο Mega άφησε αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δηλώνει, ότι τον τελικό λόγο θα έχει ο Άρειος Πάγος. Ο Νίκος Πολατίδης υποστηρίζει, ότι η συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη άρχισε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2017. Όπως επισημαίνει, προσελήφθη ως οικονομικός διευθυντής του ίδιου και των εταιρειών του, αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ. Ούτε ο ίδιος, όπως λέει, αλλά ούτε και οι ασφαλιστικές του εισφορές. Χρήματα που μαζί με τους τόκους αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο τραγουδιστής τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει την απόφαση του Αρείου Πάγου. Η σύγκρουση των άλλοτε συνεργατών και φίλων μαίνεται με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν να κάνουν κινήσεις στρατηγικής για να κερδίσουν οι πελάτες τους. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο κ. Βέρτης σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, οι κρίσεις της κυρίας Εφέτου θα τεθούν υπό την κρίση του προέδρου του Αρείου Πάγου και τεσσάρων δικαστών, οι οποίοι θα κρίνουν την αναίρεση, είπε.

Υποστήριξε ότι ο κ. Πολατίδης διατηρεί ένα δικό του γραφείο χρηματοοικονομικών συμβουλών, με πελάτες που του συνέστησε ο κ. Βέρτης και δεν ήταν αποκλειστικός υπάλληλός του. «Ενώ η πλευρά του κ. Πολατίδη δεν είχε ούτε έναν μάρτυρα, που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, εν αντιθέσει με τον κ. Βέρτη που έχει και μάρτυρες και στοιχεία αδιάσειστα, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν ποτέ αποκλειστικός υπάλληλός του», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμία εξώδικη συμφωνία», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Βέρτης έχει δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, ώστε να μη γίνει καμία κατάσχεση.