ΔΥΟ Κοζάνης: Αναγνώριση γενναιότητας για 2 υπαλλήλους στην επίθεση με τσεκούρι

ΔΥΟ Κοζάνης: Αναγνώριση γενναιότητας για 2 υπαλλήλους στην επίθεση με τσεκούρι

Από την ΑΑΔΕ θεωρούνται υποδείγματα ήθους

Κάλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός και η ρήση ταιριάζει γάντι για τους υπαλλήλους της ΔΥΟ Κοζάνης, οι οποίοι είχαν αντιδράσει στην επίθεση με τσεκούρι. Γι’ αυτό και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής προχώρησε στην αναγνώριση ανδραγαθίας των υπαλλήλων Αλεξάνδρας Μπατσή και Παναγιώτη Παρίση (συμβασιούχου).

Στην επιστολή του προς τους δύο υπαλλήλους, ο κ. Πιτσιλής εκφράζει τα συγχαρητήρια της υπηρεσίας και σημειώνει ότι χάρη «στο απαράμιλλο θάρρος, την ψυχραιμία, την αυτοθυσία και γενναιότητα που επέδειξαν οι δύο υπάλληλοι, κατάφεραν μαζί με τον διευθυντή της ΔΟΥ να αφοπλίσουν τον δράστη παίρνοντας το τσεκούρι από τα χέρια του και αποτρέποντας ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις».

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ χαρακτηρίζει ως «αξιέπαινη τη συμπεριφορά και τη στάση» των παραπάνω δύο υπαλλήλων και τονίζει ότι η προσπάθειά τους «θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από την Υπηρεσία, θέτοντάς τους ως υπόδειγμα ήθους και αλληλέγγυας συμπεριφοράς», όπως επισημαίνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το αίτημα αναγνώρισης ανδραγαθίας των δύο υπαλλήλων είχε μεταφέρει με επιστολή του στην ΑΑΔΕ ο βουλευτής Κοζάνης, Στάθης Κωσταντινίδης.