Για πιθανή κλοπή πολεμικού υλικού από τρομοκράτες προειδοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. το Πεντάγωνο

Για πιθανή κλοπή πολεμικού υλικού από τρομοκράτες προειδοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. το Πεντάγωνο

Απόρρητο έγγραφο για πιθανό χτύπημα σε στρατόπεδα

Απόρρητο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιεί για κλοπές όπλων και εκρηκτικών από στρατόπεδα, με σκοπό τον εξοπλισμό νέας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, όπως μετάδωσε το Mega επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», κατεπείγον εμπιστευτικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους και ενδεχόμενη αρπαγή όπλων, ρουκετοβόλων κι εκρηκτικών! Κι αυτό με τον φόβο τροφοδότησης και επανεμφάνισης μιας νέας… α λα 17 Νοέμβρη οργάνωσης λόγω της εξέλιξης της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με τον κίνδυνο να υπάρξουν ανταποδοτικές, αιματηρές επιθέσεις σε μια αναβίωση του εγχώριου «αντάρτικου πόλης» έπειτα από δύο χρόνια σιωπής. Με τον φόβο των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. η δημιουργία μιας νέας ένοπλης οργάνωσης να ξεκινήσει με την αρπαγή όπλων κι εκρηκτικών.

1
σχόλιο
  1. avatar Zoi33

    Αυτά δεν τα διατυμπανίζουν, τα κάνουν! Αφήνουν τον εχθρό να νομίζει ότι κοιμάται το στρατόπεδο & όταν ξεπροβάλλει ο εχθρός, τον εκπλήσσουν, τον δένουν.. χειροπόδαρα, ώστε ο επόμενος εχθρός να το σκεφτεί καλά, πριν χιμήξει!

Παρακαλούμε περιμένετε ...