Μουζουράκης: Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε δάσος

Μουζουράκης: Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε δάσος

«Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος αποκάλυψε και μια προσωπική εμπειρία που είχε σε μικρή ηλικία.

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε.

Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου… Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

2
σχόλια
  1. avatar Ηετιων7

    & τί έγινε στο δάσος; μαζέψατε χόρτα; σαλιγκάρια;περπατήσατε;Τι;;; Εδώ σε λίγο θα ξεφύγουμε,θα ποινικοποιήσουν το φλερτ,το βλέμμα,τον λόγο.Οποιοι μπορούν βγαίνουν &λένε κάτι τις!Λες & πρέπει κάτι να πουν!!Αχ βρε Σοφία τι έκανες;

    1. avatar και στην κορυφή κανέλα

      Έτσι ακριβως! Ελεος πια.. που μας εφτασε η Σοφία! Ναι σαι ενας καθως πρεπει Μπάρμπας και να μην μπορεις πια να φλερταρεις ουτε ενα 14χρονο αγορι! Όλα να τα ποινικοποιουν δεν ντρεπονται!

Παρακαλούμε περιμένετε ...