Ξέσπασμα από τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Με αυτά που έκαναν και στην κόλαση να πάνε ο διάολος θα τους διώξει…»

Ξέσπασμα από τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Με αυτά που έκαναν και στην κόλαση να πάνε ο διάολος θα τους διώξει…»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ασχήμια που έκρυβε επί χρόνια το θέατρο

Στο πλατό της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος ερωτήθηκε για τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην αρχή της συνέντευξης του αναφέρθηκε στον αγνό έρωτα που βιώνει στο πλευρό της Σοφίας Μαριόλα ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν θα βρίσκεται κι εκείνη στο πλευρό του στη «Φάρμα».

«Η Σοφία έχει αναλάβει αρκετά παιδάκια, είναι ψυχολόγος, και είναι τέτοια η αγάπη της στα παιδιά που ήταν δύσκολο να τα αφήσει», είπε.

Αναφερόμενος στον χώρο του θεάτρου, χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό καθώς δεν ανήκε σε αυτούς που βίωσαν σκοτεινές καταστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πέρασε δύσκολα. Βίωσε τη ζήλια των συναδέλφων του και υπήρξε περίοδος μάλιστα που κανείς δεν τον έπαιρνε στη δουλειά.

«Όπου υπάρχει έντονο φως υπάρχει κι έντονο σκοτάδι. Εγώ είχα την ευλογία να συναντηθώ με πολύ πνευματικούς ανθρώπους. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Κάρολο Κουν, μετά ήρθε ο Παντελής Βούλγαρης, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Πολλοί ένιωσαν τότε να απειλούνται, μετά από αυτές τις δουλειές έμεινα δύο χρόνια άνεργος και πέρασα πολλές δυσκολίες», ανέφερε.

Μιλώντας για τις καταγγελίες που έχρονται στο φως, ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε: «Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας. Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά. Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος. Κάνω έκκληση οτιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια».