Χείμαρρος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Κύριε Λιβαθινέ σάς φτύνω κατάμουτρα»

Χείμαρρος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Κύριε Λιβαθινέ σάς φτύνω κατάμουτρα»

Το δημόσιο ξέσπασμα του ηθοποιού στο πλαίσιο των καταγγελιών

Μέσω των social media και στο πλαίσιο των αποκαλύψεων που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξέσπασε κατά του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού.

Ο ηθοποιός στο κείμενο το οποίο δημοσιοποίησε κατηγορεί τον σκηνοθέτη για σκληρές, προσβλητικές και χειριστικές συμπεριφορές που τραυμάτισαν τον ίδιο ανεπανόρθωτα όταν ήταν πιο νέος και μαθήτευε στο πλευρό του.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη:

Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους εχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος «δάσκαλος-πατερούλης» αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ!

Κύριε Λιβαθηνέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!

Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό! Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιο που σας πίστεψε βαθιά!

Υ.γ. Δεν σας τιμά βέβαια να κρύβεστε θρασύδειλα πίσω από άλλους μαθητές , ζητώντας τους να βγουν μπροστά σύσσωμοι και να δηλώσουν τη θετική τους εμπειρία μαζί σας, αφήστε δε ότι σας εκθέτει περισσότερο ως νέος αυτόχειρας σκόρερ! Η μεγαλομανία σας ακόμη και τώρα δεν σας αφηνει να καταλάβετε ότι αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα, γιατί έχω συνεργαστεί και με Λιγνάδη και Φιλιππιδη και Χαϊκάλη και ναι, εμένα δεν με «βίασαν»! Και λοιπόν;

Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους εχει προκαλέσει ένας άλλος...

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Bougiouris στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Παρακαλούμε περιμένετε ...