Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για το γήπεδο του Βοτανικού

Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για το γήπεδο του Βοτανικού

Γεφυρώθηκαν οι διαφωνίες για την διμερή τους σύμβαση- Την τελική έγκριση θα δώσει η Γ.Σ.

Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την διμερή τους σύμβαση σχετικά με το γήπεδο του Βοτανικού, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στις 500.000 ευρώ ως ποσό για το ενοίκιο που θα λαμβάνει ο Α.Ο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν «παγώσει», με πιέσεις όλων των εμπλεκομένων οι επαφές άρχισαν και πάλι και πλέον υπάρχει συμφωνία. Η ΠΑΕ αντιπρότεινε το ετήσιο ενοίκιο να φτάνει τις 500.000 ευρώ, η «μάνα του λόχου» το έκανε δεκτό και το ενοίκιο έρχεται να προστεθεί στα ήδη συμφωνηθέντα, τα οποία είναι ικανά να βάζουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ποια είναι αυτά; Υπενθυμίζουμε πως είναι τα εξής:

  • 10 ευρώ από κάθε κάρτα φιλάθλου
  • 50 ευρώ από κάθε νέο διαρκείας
  • 10% από τα κέρδη επί των εισιτηρίων βάσει νόμου
  • Τα έξοδα συντήρησης των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ.

Από εδώ και στο εξής, αυτό που απομένει είναι να επικυρωθεί η διμερής σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη και στην συνέχεια η Γ.Σ του Α.Ο να εγκρίνει όλες τις συμφωνίες που έχει συνάψει η διοίκηση του σωματείου για την Διπλή Ανάπλαση. Για την ώρα και εξαιτίας του lockdown το πότε θα συμβεί αυτό, παραμένει στον... αέρα!