H καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη

H καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Ζητά να κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του ηθοποιού

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», είχε «φωτογραφίσει» τον Παύλο Χαϊκάλη ως τον άνθρωπο από τον οποίο φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ίδια αλλά και από τους γονείς της και τόνισε πως υπήρξε ερωτευμένος μαζί της.

Η Ηλιάνα Αραβή προχώρησε σε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη τον οποίο κατηγορεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live» και όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τρίτης, η νεαρή ηθοποιός, στην καταγγελία της κάνει λόγο για ένα φλερτ που κλιμακώθηκε.

«Μετά από την πάροδο λίγων ημερών μού τηλεφώνησε δηλώνοντας μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο. Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντας του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Εκ τότε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε καθ’ οιονδήποτε τρόπο να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» αναφέρεται στην καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live».

Η ηθοποιός ζητά από το ΣΕΗ να κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.