Παύλος Χαϊκάλης: Ήμουν ερωτευμένος με την Ηλιάνα Αραβή- Της ζητώ συγγνώμη

Παύλος Χαϊκάλης: Ήμουν ερωτευμένος με την Ηλιάνα Αραβή- Της ζητώ συγγνώμη

«Ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός

Την δική του θέση αναφορικά με την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, δημοσιοποίησε ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN, όπου είχε γίνει η σχετική καταγγελία το Σάββατο.

Ο γνωστός ηθοποιό, ο οποίος αναγνώρισε ότι αναφέρεται σε εκείνον παρότι δεν τον κατονόμασε, ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα και παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε:

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου.

Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω.
Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Νωρίτερα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι το απόγευμα του Σαββάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος και ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή.

«Παιδιά, έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι», ανέφερε επιπλέον Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».