Υπόθεση βιασμού 11χρονης: «Η μάνα της ανήλικης έλεγε ότι ο γιος μου είναι ο ιδανικός σύζυγος»

Υπόθεση βιασμού 11χρονης: «Η μάνα της ανήλικης έλεγε ότι ο γιος μου είναι ο ιδανικός σύζυγος»

«Μας είπε να τον εγκαταλείψουμε και να μην πεθάνουμε για εκείνον» δηλώνει η μητέρα του 38χρονου προπονητή

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 11χρονης αθλήτριας, για τον οποίο κατηγορείται ο προπονητής της.

Στην εκομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε η μητέρα του 38χρονου κατηγορούμενου, η οποία υποστήριξε ότι η μάνα της αθλήτριας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα της ανήλικης μου έλεγε ότι ο γιος μου είναι ο ιδανικός σύζυγος. Τι ταιριαστό ζευγάρι που θα ήταν με το κορίτσι μου. Της έλεγα “τι είναι αυτά που λες; Έχουν μεγάλη διαφορά”. “Ε και;” μου έλεγε. “Ίσα ίσα που είναι ευτυχισμένα τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά”» είπε.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο προπονητής έφυγε από τον όμιλο όπου εργαζόταν και μετά πήγε στη Σάμο, η μητέρα του υποστήριξε ότι έψαχναν τότε τους γονείς της ανήλικης να μάθουν τι έγινε, αλλά δεν τους έβρισκαν.

«Έψαχνα τον πατέρα, τη μάνα. Προσποιήθηκα ότι είμαι άλλη. Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο η γιαγιά και μας είπε ότι τους βίασε το παιδί. Δεν την πίστευα, τον έβαζαν μέσα στο σπίτι τους με δύο μικρά κορίτσια. Ήρθανε σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Μου είπε ότι η μικρή θα πήγαινε στον ψυχολόγο. Της είπα ότι θα πληρώσω εγώ τον ψυχολόγο», είπε η μητέρα του 38χρονου. «Γιατί δεν τα παντρεύουμε; της είπα. Της είπα να τον κυνηγήσει».

«Μας είπε να τον εγκαταλείψουμε και να μην πεθάνουμε για εκείνον» είπε η μητέρα του προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την εμφάνισή του στην Ευελπίδων την Δευτέρα, ο κατηγορούμενος σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».