Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια

Εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε, πριν από περίπου 10 χρόνια, την 21χρόνη, σήμερα, αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Ο προπονητής συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, ο οποίος που διενεργεί την έρευνα μετά την καταγγελία για τον βιασμό της αθλήτριας ενώ ήταν μόλις 11 ετών, τα τελευταία 24ωρα κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε καταθέσεις τόσο από το νεαρό κορίτσι όσο και τους γονείς της.

Ο προπονητής σε δημόσιες δηλώσεις του μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ισχυρίστηκε πως δεν τίθεται θέμα βιασμού καθώς «είχε σχέση» με το 11χρονο κορίτσι, το οποίο, όπως είπε, ήθελε να παντρευτεί καθώς δεν «υπήρχε άλλη γυναίκα» για αυτόν.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που κατέθεσε, πρώτη μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε με αφετηρία όσα η Ολυμπιονίκης υποστήριξε για βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η κ. Μπεκατώρου έδωσε τα στοιχεία της υπόθεσης στον κ. Στεφανάτο, κατόπιν συνεννόησης που είχε με την 20χρονη,σήμερα, αθλήτρια