Ραγδαίες εξελίξεις για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας

Ραγδαίες εξελίξεις για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει η 21χρονη σήμερα στον εισαγγελέα

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας πριν από περίπου 10 χρόνια, αδίκημα το οποίο δεν έχει παραγραφεί και το οποίο αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Της υπόθεσης έχει ήδη επιληφθεί ο εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου έκανε την καταγγελία η Σοφία Μπεκατώρου. Σύμφωνα με αυτήν, η 11χρονη μαθήτρια της Ε΄ Δημοτικού και αθλήτρια της ιστιοπλοΐας σε σύλλογο της Βορειοανατολικής Αττικής, έπεσε θύμα βιασμού από τον τότε -σύμφωνα με πληροφορίες- προπονητή της στον σύλλογο, με το 21χρονο σήμερα θύμα να προσπαθεί ακόμη να επουλώσει το ψυχικό της τραύμα.

Η Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισε, ότι δεν γνώριζε το μαρτύριο της 11χρονης από τότε. Η χρυσή ολυμπιονίκης το έμαθε πριν από λίγες μέρες, όταν η 21χρονη πλέον αθλήτρια της τηλεφώνησε και της μίλησε για τον εφιάλτη που πέρασε στα παιδικά της χρόνια. «Φυσικά και δεν γνώριζα το γεγονός όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ το έμαθα μόλις προχθές, όταν η κοπέλα επικοινώνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Όλα αυτά τα χρόνια το ανήλικο θύμα προσπαθούσε να βρει τον βηματισμό της. Σήκωσε μόνη το δικό της σταυρό και προσπαθούσε με τη συμπεριφορά της να μην κινήσει την παραμικρή υποψία γι’ αυτό που πέρασε. Τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πρέπει και η ίδια να πάει να καταθέσει και να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.