Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης στην Κρήτη – Τι προκύπτει από το στίγμα του κινητού της

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης στην Κρήτη – Τι προκύπτει από το στίγμα του κινητού της

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών στο Ηράκλειο της Κρήτης για τη 17χρονη Μάγια τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα οι άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας έχουν την αίσθηση, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ότι η ζωή της έφηβης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, και αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει αίσια έκβαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretalive, το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης,το οποίο είναι απενεργοποιημένο, δείχνει ότι η κοπέλα παραμένει στο Ηράκλειο. Αυτό αξιολογείται σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έχουν λάβει από το σήμα αναζήτησης σε λιμάνια και αεροδρόμια τα οποία δείχνουν ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την τύχη της Μάγιας είναι εξαιρετικά αυξημένο και πολλοί είναι οι πολίτες που επικοινωνούν με το 100 πιστεύοντας ότι έχουν δει τη 17χρονη.

Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός με τον οποίο φέρεται να σχετίζεται η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τον πατέρας της 17χρονης, δεν έχει επίσης εμφανιστεί από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας στο κέντρο του Ηρακλείου. Πρόκειται για μια γνωστή φυσιογνωμία στο Ηράκλειο, με ιδιαίτερη κουλτούρα που διάγει έναν επίσης ιδιαίτερο τρόπο ζωής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας δοτικός άνθρωπος γνωστός στο Ηράκλειο όπως και στις αστυνομικές αρχές ως ο άνθρωπος των "free hugs", δηλαδή των "ελεύθερων αγκαλιασμάτων", καθώς πίστευε από την αρχή της καραντίνας ότι με τις αγκαλιές μπορεί κανείς να δώσει και να πάρει ενέργεια.