Εμπόριο βρεφών πίσω από τη δολοφονία δύο γυναικών – «Τις άφηνε έγκυες και τις ανάγκαζε να τα πουλάνε»

Εμπόριο βρεφών πίσω από τη δολοφονία δύο γυναικών – «Τις άφηνε έγκυες και τις ανάγκαζε να τα πουλάνε»

Έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα

Η αποκάλυψη για το εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη έγινε με την αλλαγή του χρόνου, όταν ο 59χρονος εισέβαλε στο σπίτι των δύο γυναικών που ήταν αδερφές και τις εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του γιου της μίας γυναίκας.

Οι δύο γυναίκες, όπως ανακάλυψαν οι αρχές, ήταν επί χρόνια όμηροι στα χέρια του 59χρονου. Τις εξέδιδε στην Θεσσαλονίκη ενώ τις άφηνε έγκυες και πωλούσε τα μωρά τους όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο κύκλωμα είχε τη βοήθεια και μίας γυναίκας δικηγόρου. «Η μεγάλη μου αδερφή έμεινε έγκυος, αυτός της έβαλε σύρ,α στον λαιμό, της έκανε βασανιστήρια γιατί εκείνη δεν ήθελε να πουλήσει το παιδί» είπε ο αδερφός των θυμάτων.

«Μόλις γεννούσαν οι αδερφές μου, δεν έβλεπαν καν τα παιδιά, αμέσως αναλάμβανε δράση η δικηγόρος, έκανε τις "πωλήσεις" και έστελνε τα λεφτά» συνέχισε.

Το εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι ήταν κοινό μυστικό στην οικογένεια των γυναικών, όμως κανένας δεν τολμούσε να τον καταγγείλει γιατί φοβόταν.

«Τις άφηνε έγκυες και τις ανάγκαζε να πουλάνε τα παιδιά τους. Περίπου δέκα παιδιά έχουν πουληθεί» είπε η αδερφή των θυμάτων.

Έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα για το εμπόριο βρεφών

Οι αρχές διερευνούν πού γέννησαν οι δύο γυναίκες τα δέκα μωρά αλλά και τη δικηγόρο που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα.

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, ερευνούν και την Καβάλα καθώς οι δύο γυναίκες έμεναν στην πόλη τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα ενώ είχαν μαζί τους και δύο μικρά παιδιά.

Ο 59χρονος έχει συλληφθεί από τις αλβανικές αρχές. Εκτέλεσε τις δύο γυναίκες γιατί πίστευε ότι θα τον αποκαλύψουν στις αρχές.