Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα: Έφοδος των ΕΚΑΜ σε σπίτι- Άφαντος ο δράστης

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα: Έφοδος των ΕΚΑΜ σε σπίτι- Άφαντος ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου- Δείτε εικόνες του news.gr

Έφοδος της ΕΚΑΜ πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Ρομά ο οποίος πυροβόλησε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, στην οδό Βουτένης στην Αγία Βαρβάρα, εναντίον αυτοκινήτου που επέβαινε ένας άλλος Ρομά και οδηγούσε αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.

Το αυτοκίνητο, στην προσπάθεια να διαφύγει, προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο συνοδηγός.

Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά το συμβάν κατέφυγε στο σπίτι του που είναι σε μικρή απόσταση από το σημείο.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, περιπολικά και ΕΚΑΜ με αλεξίσφαιρες ασπίδες και ειδικό εξοπλισμό), ενώ κλήθηκε και εισαγγελέας.

Λίγο πριν τις 17.00, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να παραδοθεί, ή να συλληφθεί ο δράστης με άλλο τρόπο, έγινε έφοδος της ΕΚΑΜ στην πολυκατοικία..

Η έρευνα που έγινε στο σπίτι του 40χρονου ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, χωρίς να εντοπιστεί ο αναζητούμενος. Οι ειδικές δυνάμεις αποχώρησαν από την Αγία Βαρβάρα, ενώ παραμένουν δυνάμεις στην περιοχή και ο 40χρονος αναζητείται.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Παρακαλούμε περιμένετε ...