Δολοφονία στην Καβάλα: Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία

Δολοφονία στην Καβάλα: Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία

Η τελευταία συναλλαγή του 42χρονου προτού κατευθυνθεί στον τόπο που δολοφονήθηκε

Μέσα από την εκπομπή «T live» του Alpha, ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, το οποίο δείχνει τις τελευταίες στιγμές του 42χρονου ηλεκτρολόγου λίγο πριν δολοφονηθεί στο Οφρύνιο Καβάλας.

Στις εικόνες του βίντεο, διακρίνεται ο 42χρονος να βρίσκεται σε κατάστημα, απ' όπου αγόρασε τα υλικά που χρειαζόταν, προκειμένου να κάνει την ανακαίνιση του σπιτιού που είχε αναλάβει.

Συνομιλεί με υπαλλήλους του μαγαζιού, πληρώνει με κάρτα τα πράγματα που αγόρασε και τα φορτώνει στο αυτοκίνητο του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο επιχειρηματίας φτάνει στο σπίτι που θα ανακαίνιζε και εκεί που είχε ραντεβού με το θάνατο.

Ο 47χρονος φερόμενος ως δράστης του έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του με ένα πισώπλατο χτύπημα όπως κατηγορείται.

Σημειώνεται πως ο καθ' ομολογίαν δράστης κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Κατά την πολύωρη κατάθεσή του, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε πως όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής  με το θύμα όταν ανακάλυψε ότι έπαιρνε εργαλεία από την αποθήκη του. Είχε πρόθεση να τον πάει στο νοσοκομείο όταν όμως διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός θόλωσε και πήγε να κρύψει το πτώμα. Γύρισε στο σπίτι του με τα πόδια και κλείστηκε για μέρες μέρες χωρίς να δει κανέναν. Η μητέρα του, σύμφωνα με το δικηγόρο της, δεν συμμετείχε στο έγκλημα, νόμιζε ότι ο γιος της θα πάει το θύμα στο νοσοκομείο. Δεν μίλησε μετά γιατί την απειλούσε με τη ζωή της.

«Θα προτιμούσε», είπε στον δικηγόρο της, «να ήταν αυτή στη θέση του θύματος ή της μάνας του». Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...