Επίθεση στο Περιστέρι: Γιος εφοπλιστή με συμμετοχή σε ριάλιτι ο ένας από τους συλληφθέντες

Επίθεση στο Περιστέρι: Γιος εφοπλιστή με συμμετοχή σε ριάλιτι ο ένας από τους συλληφθέντες

Χτύπησαν με σιδερογροθιά και πυροβόλησαν 32χρονο

Γιος εφοπλιστή είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Περιστέρι το μεσημέρι της Τρίτης, με πυροβολισμούς και έναν 32χρονο τραυματία.

Ο 32χρονος με καταγωγή από την Αλβανία έβγαινε από μάνδρα αυτοκινήτων, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά του και κατέβηκαν δύο άτομα. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερογροθιά, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε στο πόδι. Ο άνδρας πήγε μόνος του στο Αττικό Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος.

Συνελήφθησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αυτόπτες μάρτυρες είδαν την πινακίδα του αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια και εξετάστηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν. Μετά την κατάθεσή τους, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

Γιος εφοπλιστή ο ένας συλληφθείς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι γιος γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι. Πέρυσι μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπαρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε σε αστυνομικό.