Οικογένεια στη Θεσσαλονίκη «ξεκληρίστηκε» από τον κορονοϊό σε δύο ημέρες

Οικογένεια στη Θεσσαλονίκη «ξεκληρίστηκε» από τον κορονοϊό σε δύο ημέρες

Μία τραγική ιστορία που αποκάλυψε ο πατήρ Γεώργιος Αντωνίου

Μία ακόμα τραγική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια, με μία οικογένεια στη Θεσσαλονίκη να πέφτει θύμα του κορονοϊού καθώς «ξεκληρίστηκε» μέσα σε δύο ημέρες.

Όπως έγραψε ο πατήρ Γεώργιος Αντωνίου σε ανάρτησή του στο Facebook, ένας 50χρονος δάσκαλος, πατέρας δύο παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, οπού νοσηλευόταν με κορονοϊό, την ίδια ώρα πέθανε η μητέρα του, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή η γιαγιά του, και οι δύο χτυπημένες επίσης από τον ιό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Λίγο πριν απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν "ήσυχο γίγαντα" ( δύο μέτρα ύψος), μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, νικημένος απο τον κορονοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα, επίσης απο κορωνοϊό. Καί προχθές, απο την ίδια αιτία, η γιαγιά Σεβαστή.

Άς είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια απο καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα», έγραψε ο εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά.