Κορονοϊός: Συγκλονίζει η σύζυγος 37χρονου πατέρα τριών παιδιών που κατέληξε

Κορονοϊός: Συγκλονίζει η σύζυγος 37χρονου πατέρα τριών παιδιών που κατέληξε

Ο άτυχος άνδρας ήταν καρδιοπαθής και δεν άντεξε στην άνιση μάχη με τον ιό στο ΑΧΕΠΑ

Ένας 37χρονος πατέρας τριών μικρών παιδιών έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μετά από μάχη που έδωσε με τον φονικό ιό επί περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο άτυχος άνδρας και πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 10, 9 και 6 ετών, έπασχε από καρδιά και σχεδίαζε να κάνει μεταμόσχευση. Μιλώντας με τη σύζυγό του, δεν έκρυβε τον φόβο του, όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και ότι έπρεπε να νοσηλευθεί. Η σύζυγός του συντετριμμένη μίλησε στο Mega για την απώλεια του συντρόφου της.

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τελευταία φορά που του μίλησα. Είπε αν πάω στην εντατική, δεν νομίζω να αντέξει και η καρδιά μου. Δύσκολα τα πράγματα μου είπε. Και του έλεγα "όχι, θα παλέψεις, έχουμε τα παιδιά μας, είναι μικρά, άρχισε να αναπνέεις". Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έπεφταν οι παλμοί του. Δεν μας έλεγαν πολλά οι γιατροί. Ότι ήταν σταθερή η κατάστασή του και τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνία από τους γιατρούς, ήταν ότι "θα σας πάρουμε τηλέφωνο", ότι "μετράμε ώρες", ότι "τον χάνουμε"…» είπε.