Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα ο 16χρονος

Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα ο 16χρονος

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του ανήλικου

«Δεν υπήρχε καμία γνώση και καμία συμμετοχή στη διάπραξη του φόνου» ισχυρίζεται, μέσω του συνηγόρου του, ο 16χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ο δικηγόρος του ανήλικου, Αθανάσιος Ράπτης, σε δήλωση του επισημαίνει πως ο εντολέας του «δεν είχε κανένα λόγο και κίνητρο να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος». «Δεν υπήρχε καμία γνώση και καμία συμμετοχή στη διάπραξη του φόνου» αναφέρει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως ο 16χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια ανηλίκων, «βρέθηκε δυστυχώς στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή χωρίς ουδέποτε να υπάρχει από μέρους του κάποια πρόθεση διάπραξης ενός τέτοιου ειδεχθούς εγκλήματος»

Ο 16χρονος, ο οποίος παραδόθηκε χθες στο αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια ανηλίκων η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της από την Ρουμανία οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και η 15χρονη της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία.