Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος

Την Πέμπτη η απολογία της 15χρονης και του φίλου της 

Παραδόθηκε πριν από λίγο και ο τρίτος ανήλικος που φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου ενώ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρεται στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής που εξιχνίασε την υπόθεση, όπου και θα εξεταστεί.

Την Πέμπτη η απολογία της 15χρονης και του φίλου της 

Φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κοροναϊό οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης η 15χρονη που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 50χρονης μητέρας της, στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία.

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια ανηλίκων καθώς σε βάρος τους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ κατηγορούμενος είναι ακόμη ένας 16χρονος ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην ανθρωποκτονία και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου.

Τα δύο αγόρια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η 15χρονη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου η οποία μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τον πλησιάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, η 15χρονη υποστήριξε ότι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς.

Αρχικά της είχαν δώσει χάπια αλλά δεν πέτυχαν, μετά επιχείρησαν μάταια να προμηθευτούν δηλητήριο και τελικά αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης επιτέθηκαν στην 50χρονη την ώρα που κοιμόταν και την έδεσαν με τη βοήθεια ακόμη ενός 17χρονου Έλληνα, φίλου του συντρόφου της 15χρονης και την τραυμάτισαν θανάσιμα. Παρούσα στη δολοφονία και η 15χρονη.

Οι δράστες σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία, ωστόσο εντοπίστηκαν στις Σέρρες σε ένα παλιό αυτοκίνητο και προσήχθησαν.