Δικηγόρος Παππά: Δεν έχω γνώση που βρίσκεται, ειλικρινώς δεν ξέρω που είναι, το λέω στα ίσα

Δικηγόρος Παππά: Δεν έχω γνώση που βρίσκεται, ειλικρινώς δεν ξέρω που είναι, το λέω στα ίσα

«Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα»

«Δεν υπάρχει ποινή για φυγόποινο, αλλά για αυτόν που τον υποθάλπει» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο συνήγορος του Χρήστου Παππά Περικλής Σταυριανάκης, μιλώντας για «συνειδητή επιλογή» του Παππά να φυγοδικήσει. «Δεν ξέρω αν παρακολουθείτο, πιστεύω ότι η ΕΛΑΣ ό,τι έκανε το έκανε πολύ διακριτικά» εκτίμησε δε.

«Δεν έχω γνώση που βρίσκεται ο κ. Παππάς (…) Ειλικρινώς δεν ξέρω που είναι, το λέω στα ίσα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχα επαφή (…)  Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε, αποφασίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης στις 7 Οκτωβρίου. Μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν είχα επαφή» δήλωσε ο κ. Σταυριανάκης.

«Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα. Του είπα τι σημαίνει να φύγεις, τι κίνδυνους έχεις. Αυτή η δική είχε μία ιδιαιτερότητα  κράτησε 5,5 χρόνια, συν περίπου 19 μήνες πριν, και αναμένεται για να καθαρογράφει η απόφαση και να επαναπροσδιστεί  το Εφετείο, δεν θα κρατήσει λιγότερο από το χρόνο κι αν η επόμενη απόφαση του Εφετείου κρατήσει 3,5 με 4 χρόνια αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας γύρω στα 4,5 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν κρατηθεί  εξαιτίας της μακράς δίκης θα έχει εκτίσει την ποινή του» επανέλαβε ο κ. Σταυριανάκης.