Χρήστος Παππάς: Δεν εμφανίζομαι ενώπιον των διωκτικών αρχών

Χρήστος Παππάς: Δεν εμφανίζομαι ενώπιον των διωκτικών αρχών

Η δήλωση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσω του συνηγόρου του- Συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας

Την πρόθεσή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των διωκτικών αρχών τουλάχιστον προς το παρών , φέρεται να εκφράζει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μέσω του συνηγόρου του Περικλή Σταυριανάκη.

Ο δικηγόρος αναφέρει πως ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φράση, να μην εμφανιστεί , διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο , οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιό των αναζητήσεων κλιμάκια της Ασφάλειας έκαναν έρευνες σε τρία σπίτια του ναζιστή υπαρχηγού της οργάνωσης, ένα στο Ίλιον και δύο στου Παπάγου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται έρευνα σε ένα ακόμα σπίτι ιδιοκτησίας του στα Γιάννενα.

Ο Χρήστος Παππάς, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, είχε την υποχρέωση, βάσει περιοριστικών όρων να δίνει το παρών κάθε 1η του μηνός, στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου, κάτι που τηρούσε μέχρι και αυτό το μήνα απαράβατα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέχρι το 2015 από το δικαστήριο του είχαν επιβληθεί οι όροι να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό άλλαξε με βούλευμα και μεταβλήθηκε σε μία φορά το μήνα, κάτι που τηρούσε απολύτως τυπικά μέχρι και αυτό το μήνα. Τις τελευταίες μέρες όμως έχει εξαφανιστεί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...