Σοκάρει η περιγραφή του 28χρονου για την Σούζαν Ίτον: Ήταν κάτω από το αμάξι, έκανα όπισθεν αλλά δεν μπορούσε να ζήσει

Σοκάρει η περιγραφή του 28χρονου για την Σούζαν Ίτον: Ήταν κάτω από το αμάξι, έκανα όπισθεν αλλά δεν μπορούσε να ζήσει

«Είχε κοπεί το αυτί της, τα έβλεπα στις ταινίες, αλλά πρώτη φορά το ζούσα»

Ενώπιον της έδρας στέκεται για την απολογία του ο 28χρονος «Σαολίν» που σήμερα δικάζεται για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον.

Η μητέρα του που μαζί με τον αδερφό και τη σύζυγό του, δίνει το "παρών" στο Δικαστήριο, κρατά την καρδιά της, περιμένοντας να ακούσει όσα ο γιος της έχει να πει όπως αναφέρει το cretalive.gr.

«Ζητάω τεράστιο συγνώμη για όσα έχω προκαλέσει σε όλους. Αισθάνομαι ένοχος. Θα με κρίνετε εσείς¨» - είπε ο 28χρονος, που φάνηκε σε δυσκολία να συνεχίσει. «Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, δεν ξέρω πως να μιλήσω, συνήθως με ρωτάνε» - είπε.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου, τον ρώτησε τι έγινε εκείνη τη μέρα και ο 28χρονος άρχισε να εξιστορεί:

«Ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Τότε ήταν το πανηγύρι που ήταν στο σπίτι μας. Είχα πάει να μαζέψω ξύλα στον Ταυρωνίτη, είχε όμως ζέστη και κατά τις 11.00  αποφάσισα να φύγω, να πάω μια βόλτα με το αμάξι. Πήγα σε μια συγκεκριμένη διαδρομή που μου αρέσει και τότε την είδα τη γυναίκα αυτή. Δεν αισθάνθηκα κάτι σεξουαλικο μέσα μου" - είπε και συνέχισε: «Στο γυρισμό την ξαναείδα. Την είδα στην άκρη να κάνει τζόκινγκ. Αυτή χωρίς να κοιτάξει πίσω, ήθελε να πάει απέναντι κι εγώ δεν πρόλαβα να πατήσω φρένο κι έπεσα πάνω της» - ανέφερε ο κατηγορούμενος.

«Για να την απεγκλωβίσω, επειδή ήταν κάτω από το αμάξι, έκανα όπισθεν, αλλά στην κατάσταση που την είδα, δρν μπορούσε να ζήσει. Είχε κοπεί το αυτί της. Τα έβλεπα στις ταινίες, αλλά πρώτη φορά το ζούσα» - πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεν πίστευα ότι θα ζήσει, ήταν βαριά. Δεν κρατούσα κινητό για να καλέσω αστυνομία, γονείς. Φοβήθηκα να το πω - λάθος» - συνέχισε, αναφέροντας πως «το πάτησε», καθώς είχε θολώσει και δεν μπορούσε να σκεφτεί σωστά.