Θρίλερ στο Λουτράκι: Φρίκη με δυο νεκρούς – Βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος

Θρίλερ στο Λουτράκι: Φρίκη με δυο νεκρούς – Βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος

Νωρίτερα οι Αρχές είχαν εντοπίσει καμένο το αυτοκίνητο της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που κυριολεκτικά έχει σοκάρει το Λουτράκι από τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου μέχρι και αυτή την ώρα, που η Αστυνομία κατάφερε να εισβάλλει στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας από την Οδησσό της Ουκρανίας στο Φλάμπουρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν σε μία λίμνη αίματος τα πτώματα δύο ανθρώπων, μιας γυναίκα και ενός άνδρα, τα οποία βρέθηκαν γυμνά.

Πλέον η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πτώμα του άτυχου άνδρα φαίνεται να ανήκει σε επιχειρηματία του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς του οχήματος αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Η  άτυχη κοπέλα διατηρούσε και ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα.