Ξεσηκωμός Ρομά για τον δολοφονία του 18χρονου – Στήνουν μπλόκα στην Πελοπόννησο

Ξεσηκωμός Ρομά για τον δολοφονία του 18χρονου – Στήνουν μπλόκα στην Πελοπόννησο

Επεισόδια στη Γαστούνη και τα Λαστέικα Ηλείας - Προχωρούν σε αποκλεισμούς στο οδικό δίκτυο

Σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ομάδες Ρομά, τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, ενώ σήμερα απολογείται στον ανακριτή Καλαμάτας ο 63χρονος που κατηγορείται ως ο δράστης του φόνου.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - Άργους στην Αργολίδα, στο 1ο χλμ. της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου στην Λακωνία.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Γαστούνη και τα Λαστέικα στην Ηλεία, με ομάδες Ρομά να καίνε λάστιχα και να πετάνε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή.