Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 18χρονος από πυροβολισμό με καραμπίνα

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 18χρονος από πυροβολισμό με καραμπίνα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας με θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα

Ένταση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Μεσσήνης μετά την είδηση για τη δολοφονία ενός 17χρονου - σύμφωνα με το best-tv.gr- από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, το θύμα ήταν 18 χρονών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό Μέσο και τονίζει ότι είναι ανεπιβεβαίωτες, ο νεαρός μπήκε σε ξένη ιδιοκτησία, σε χωριό του δήμου Μεσσήνης, και όταν τον είδε ο ιδιοκτήτης, τον πυροβόλησε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα.

Προσαγωγές από την Αστυνομία

Σε προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η Αστυνομία στην Μεσσηνία, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες  ο 18χρονος έχασε την ζωή του, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 18χρονου, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στην Μεσσήνη, ενώ η Αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.

πηγή φωτογραφίας: eleftheriaonline.gr