Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα της Τροχαίας που «καίει» τον οδηγό – Πώς αντέδρασε η μητέρα του

Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα της Τροχαίας που «καίει» τον οδηγό – Πώς αντέδρασε η μητέρα του

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά»

Φως στην υπόθεση θανάτου του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή φέρνει το πόρισμα της Τροχαίας. Σε αυτό σύμφωνα με το star αναφέρεται πως ο οδηγός που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του αθλητή στη λεωφόρο Ποσειδώνος έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά προκαλεί σοκ, καθώς ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χλμ όταν συνέβη το δυστύχημα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 40 χλμ, ενώ φαίνεται ότι δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος.

Το αυτοκίνητο του άτυχου πολίστα ήταν κινητοποιημένο με alarm στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος.

Η αντίδραση της μητέρας του άτυχου πολίστα

Συντετριμμένη η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή μίλησε στο Star μετά το πόρισμα «καταπέλτη».

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που ορίζαν οι σημάνσεις της τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί», ανέφερε.

Στο πόρισμα των 65 σελίδων περιγράφεται καρέ καρέ πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο τον περασμένο Νοέμβριο. Στην κατάθεσή του ο οδηγός υποστήριξε ότι έτρεχε με 70 χλμ και ότι είδε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα. Όμως το πόρισμα τον διέψευσε.

Η οικογένεια του πολίστα ετοιμάζει αγωγές εναντίον του οδηγού και το πόρισμα της Τροχαίας παραδόθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.