Κινδύνευσε Αγγλίδα σε κάμπινγκ στη Νότια Ηλεία- Δέντρο έπεσε στη σκηνή της

Κινδύνευσε Αγγλίδα σε κάμπινγκ στη Νότια Ηλεία- Δέντρο έπεσε στη σκηνή της

Η νεαρή γυναίκα γλύτωσε με τραύμα στο πόδι

Από καθαρή τύχη γλύτωσε η ζωή Αγγλίδας υπηκόου, που διέμενε το τελευταίο διάστημα στο κάμπινγκ του Γιαννιτσοχωρίου στη Νότια Ηλεία, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης -και λόγω του ανεμοστρόβιλου που πέρασε από την περιοχή- ένας τεράστιος ευκάλυπτος έπεσε πάνω στη σκηνή της!

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, ο κορμός του δέντρου “σκέπασε” τη σκηνή της εθελόντριας ΜΚΟ που είχε επιλέξει να κοιμηθεί στη σκηνή της και όχι σε κάποιο από τα τροχόσπιτα του κάμπινγκ.

Σαν από θαύμα η νεαρή γυναίκα γλύτωσε με τραύμα στο πόδι (σπάσιμο), έχοντας αποφύγει τα χειρότερα για μόνο μερικά εκατοστά.

Στο μεταξύ, μεγάλες ζημιές άφησαν πίσω τους  τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στη νότια Ηλεία.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, κάτοικοι και αγρότες της περιοχής αναφέρουν ότι δεν έχουν ξαναδεί παρόμοιο καιρικό φαινόμενο τα τελευταία 30 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι, απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν εκεί, «άνοιξαν» μέχρι και τάφους.