Πάνοπλοι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη των πυροβολισμών στη Μυρσίνη Πρέβεζας

Πάνοπλοι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη των πυροβολισμών στη Μυρσίνη Πρέβεζας

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων τα δύο θύματα του αιματηρού επεισοδίου

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη του αιματηρού επεισοδίου το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Άνω Μυρσίνη στην Πρέβεζα, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μετά από πυροβολισμούς δύο ανδρών, ο ένας εκ των οποίων είναι ο αδερφός του 48χρονου καταζητούμενου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα prevezanews.gr, περισσότεροι από 50 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες και χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το χωριό, όσο και την ευρύτερη περιοχή. Οι αστυνομικοί ερευνούν αυλές σπιτιών, αποθήκες, κλειστά σπίτια και οποιοδήποτε πιθανό σημείο θα μπορούσε να κρυφτεί ο 48χρονος δράστης.

Σε κομβικά σημεία έχουν στηθεί αστυνομικά μπλόκα, τόσο από την πλευρά της επαρχιακής οδού Αρχαγγέλου Καναλλακίου, όσο και από την πλευρά μετά το δάσος Λεκατσά στα γύρω χωριά. Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., επικεφαλής της επιχείρησης, έχουν χαρτογραφήσει την περιοχή και οι δεκάδες αστυνομικοί από την Πρέβεζα αλλά και άλλες Αστυνομικές Διευθύνεις της Ηπείρου, έχουν αναπτυχθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου δράστη.

Το βράδυ του Σαββάτου στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί σκύλοι, ενώ έγινε και χρήση θερμικών καμερών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η περιοχή είναι δασική και μάλιστα καλύπτεται με πυκνή βλάστηση και δένδρα, ενώ ο δράστης τη γνωρίζει πολύ καλά.

Σοβαρή η κατάσταση των δύο τραυματιών

Οι δύο τραυματίες, ο ο 41χρονος αδελφός του δράστη και ο 40χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάστασή του 41χρονου θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή, μιας και φέρει τραύματα στο κεφάλι. Σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιά νοσηλεύεται και ο 41χρονος.