Επεισόδιο πατέρα με καθηγητή στα Χανιά: «Είδα κλαμμένο το παιδί μου και του έπαιξα μία κουτουλιά»

Επεισόδιο πατέρα με καθηγητή στα Χανιά: «Είδα κλαμμένο το παιδί μου και του έπαιξα μία κουτουλιά»

O 39χρονος έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

«Φοβήθηκε το παιδί μου, το είδα κλαμμένο και του έπαιξα μία κουτουλιά», δήλωσε ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή σήμερα το πρωί, στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, μιλώντας σε απογευματινή εκπομπή του MEGA.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος πατέρας συνελήφθη, όπως αναφέρει το flashnews.gr, μετά την μήνυση που κατέθεσε νωρίς το απόγευμα ο καθηγητής αλλά και την παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας, η οποία ζήτησε να κατατεθεί αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 39χρονος προκάλεσε στον καθηγητή σωματική βλάβη και επιπλέον τον εξύβρισε και τον απείλησε, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ο πατέρας έδωσε κατάθεση στους Αστυνομικούς, εξηγώντας όλα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στο σχολείο.

Ο 39χρονος μιλώντας στην εκπομπή, παραδέθχηκε ότι χτύπησε τον καθηγητή, επειδή, όπως ανέφερε προσπάθησε να δώσει μία μάσκα στο παιδί του, προκειμένου εκείνο να εισέλθει στο σχολείο.

«Πάει να μπει ο γιος μου μέσα εκεί που ήταν τα άλλα παιδάκια με τις μάσκες και τον αρπάζει ο καθηγητής και του λέει πάρε μάσκα. Και του λέει το παιδί μου εγώ δε θέλω μάσκα, δε φοράω μάσκα. Και το πιάνει το παιδί μου από το χέρι και του επιβάλλει να βάλει μάσκα, τρόμαξε το παιδί μου και φοβήθηκε. Μου λέει δε θέλω να ξαναπάω σχολείο. Φοβήθηκε το παιδί μου και το είδα κλαμμένο και του έπαιξα μια κουτουλιά».

1
σχόλιο
  1. avatar aspekto

    καλα εκανε εν μερη,
    γιατι ο καθηγητής δεν έχει δικαίωμα να σε ακουμπήσει, ποσο δε να σου βάλει μάσκα , δηλαδή να σου πιάσει το πρόσωπο..

Παρακαλούμε περιμένετε ...