Δολοφονία ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη

Δολοφονία ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη

Το πτώμα είχε σοβαρές αλλοιώσεις

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών δεν διαφαίνονταν σενάρια εγκληματικής ενέργειας, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες, το πτώμα είχε σοβαρές αλλοιώσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε εκτεταμένη έρευνα από τους Αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Πρωινές ώρες της 07-09-2020 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, νεκρός άνδρας.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι  ο παραπάνω έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».