Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι: «Αν ξαναγίνει αυτό μπορεί να μείνω ανάπηρος»

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι: «Αν ξαναγίνει αυτό μπορεί να μείνω ανάπηρος»

Το θύμα της άγριας επίθεσης από 20 άτομα, συγκλονίζει με τη μαρτυρία του

Τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του άγριου ξυλοδαρμού του από ομάδα 20 ατόμων στο Γαλάτσι, ανακάλεσε στη μνήμη του ο 17χρονος μιλώντας στην εκπομπή του «MEGA Live News».

Το θύμα της επίθεσης μίλησε για τους φρικτούς πόνους που ένιωθε στο σώμα του και για τον κίνδυνο να μείνει ανάπηρος σε περίπτωση που ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού.

«Μου έχουν μείνει στιγμές από εκείνη την ημέρα. Ήταν πάρα πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο… ήμουν γεμάτος αίματα. Είχαν μαζευτεί πάνω μου 20 άτομα και με βαράγανε, κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι -άμα ξαναγίνει αυτό μπορεί να μείνω ανάπηρος» αναφέρει ο 17χρονος και συνεχίζει:

«Ήμουν ζαλισμένος, δεν έβλεπα καλά, μου μιλάγανε, δεν καταλάβαινα τι μου λέγανε, είχα παντού καρούμπαλα σε όλο το κεφάλι, ήμουν μελανιασμένος σε όλο το πρόσωπο. Η γνάθος μου ήταν φουλ φουσκωμένη, το μάτι μου είχε πεταχτεί έξω, το φρύδι είχε πρηστεί πάρα πολύ. Αίματα γενικά. Η κοιλιά μου είχε πάθει μόλυνση εκεί αριστερά,, επειδή κάποιος με κλώτσησε εκεί».

Στο ίδιο ρεπορτάζ μίλησε και η μητέρα ενός φίλου του 17χρονου, η οποία του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο σπίτι της:«Ήρθαν τα παιδιά στο σπίτι σε πολύ άθλια κατάσταση. Το παιδί ήταν πολύ χτυπημένο στο κεφάλι, στην κοιλιά, με αίματα και προσπαθούσα εγώ να επικοινωνήσω με τους γονείς του και να τον βοηθήσω. Να του σκουπίσω λίγο τα αίματα. Τον ρώταγα εάν πονάει, εάν ζαλίζεται και δεν αισθανόταν καλά το παιδί, δεν ήταν καθόλου καλά. Τρόμαξα πάρα πολύ να σας πω την αλήθεια και εγώ και ο σύζυγός μου».