Έκρηξη στο Blue Horizon: Κατέληξε ο 30χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Έκρηξη στο Blue Horizon: Κατέληξε ο 30χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Στην εντατική ακόμα ένας εργαζόμενος

Την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, άφησε ο εργαζόμενος που τραυματίστηκε από την έκρηξη στο πλοίο Blue Horizon.

Ο 30χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε πλοίο της γραμμής και αμέσως διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ο άνδρας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του, όπως μετέδωσε το flashnews.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εργαζόμενοι του πλοίου, με τον έναν εξ' αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ, ενώ διασωληνώθηκε επιτόπου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται άλλος ένας εργαζόμενος του πλοίου, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Πώς έγινε το ατύχημα

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το ατύχημα προκλήθηκε, κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή ατμού και από αυτήν να τραυματιστούν οι τέσσερις εργαζόμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η  Εταιρεία σας ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 24 Αυγούστου περί ώρα 9:30 π.μ. στο Πλοίο BLUE HORIZON το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εκδηλώθηκε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Από τη διαρροή τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη πληρώματος που εκτελούσαν τις εργασίες συντήρησης, οι οποίοι διακομίσθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εξ αυτών, δύο μέλη πληρώματος νοσηλεύονται ενώ στα υπόλοιπα δύο απαιτήθηκε μόνο η παροχή πρώτων βοηθειών».

Παρακαλούμε περιμένετε ...