Έκρηξη στο Blue Horizon στο λιμάνι του Ηρακλείου – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας διασωληνωμένος

Έκρηξη στο Blue Horizon στο λιμάνι του Ηρακλείου – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας διασωληνωμένος

Το ατύχημα σημειώθηκε στο καζάνι του πλοίου

Τέσσερα άτομα υπέστησαν εγκαύματα σε ατύχημα που σημειώθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου ένα εξ' αυτών μεταφέρεται διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr πρόκειται για το επιβατηγό πλοίο Blue Horizon της Blue Star Ferries.

Όπως αναφέρουν oι πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε σε καζάνι πλοίου που είναι δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν και να υποστούν εγκαύματα όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου, η έκρηξη σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο λίγο πριν τις 10 το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 μέλη του πληρώματος. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ευθύμης Δουβης, ήδη οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες δείχνει να είναι σοβαρότερη.

«Κλιμάκια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να δούμε πώς ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη και τα αιτία της. Το σίγουρο είναι ότι αφορά τον χώρο του μηχανοστασίου και μέχρι αυτή την ώρα η εκτίμηση είναι ότι έσκασε μια αντλία. Επίσης κλιμάκιο βαθμοφόρων συνοδεύει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ» δήλωσε ο κ. Δουβής.