Τράκαρε και αποκαλύφθηκαν οι μετανάστες που μετέφερε παράνομα

Τράκαρε και αποκαλύφθηκαν οι μετανάστες που μετέφερε παράνομα

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Στα χέρια της αστυνομίας πιάστηκαν, διακινητής και οδηγός που μετέφεραν παράνομα οκτώ μετανάστες.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, προσέκρουσαν στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι οι μετανάστες που βρισκόντουσαν μέσα στο όχημα κι ένας εξ' αυτών να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, στον Έβρο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες όπως αναφέρει το thestival.gr.

Στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, καθώς και τους οκτώ διακινούμενους μη νόμιμους μετανάστες που επέβαιναν σε αυτό.

Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού και του συνοδηγού που είχαν διαφύγει, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους δύο διακινητές σε παρακείμενη δασική περιοχή και να τους συλλάβουν.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν όλοι οι διακινούμενοι μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας ένας από αυτούς κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός - διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.