Τραγωδία στον ποταμό Λούρο στην Πρέβεζα με 6χρονο νεκρό αγόρι

Τραγωδία στον ποταμό Λούρο στην Πρέβεζα με 6χρονο νεκρό αγόρι

Είχε πάει για μπάνιο με την μητέρα του, όταν ξαφνικά το έχασε από τα μάτια της

Ένα 6χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τον ποταμό Λούρο στην Πρέβεζα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onprevezanews.gr, το αγοράκι έμενε μαζί με την οικογένειά του στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο Πετρουλάκη του Δήμου Ζηρού. Καθημερινά πολλοί πρόσφυγες λόγω της ζέστης περνούν λίγες ώρες δροσιάς στον ποταμό Λούρου, στον οποίο τελικά έχασε την ζωή του το 6χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, το αγοράκι είχε πάει με την μητέρα του για μπάνιο, η οποία κάποια στιγμή το έχασε από τα μάτια της και κάλεσε αμέσως βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα άντρες της Π.Υ. Φιλιππιάδας, οι οποίοι άρχισαν τις έρευνες, ενώ είχε ζητηθεί και η συμβολή κλιμακίου της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα, όπου τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει επιστρέφοντας πίσω, καθώς το αγοράκι βρέθηκε κάτω από κορμούς δέντρων λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που είχε χαθεί.

Δυστυχώς κατά την διάρκεια της ανάσυρσής του από τον ποταμό διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Στο σημείο είχε φτάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το 6χρονο αγοράκι στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου παρ’ όλες τις προσπάθειες των ιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Φωτογραφία αρχείου

Παρακαλούμε περιμένετε ...