Αυνανιζόταν μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου με ανήλικα κορίτσια

Αυνανιζόταν μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου με ανήλικα κορίτσια

Ο 53χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή

Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή κρίθηκε 53χρονος, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ιωαννίνων σε πισίνα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, ο 53χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκαν σήμερα οι εγκλήσεις των επτά ανηλίκων κοριτσιών, μελών του Κολυμβητικού Ομίλου Ιωαννίνων, ηλικίας 9 έως 17 ετών, τα οποία μαζί με μια μητέρα-συνοδό αποτελούν τα συνολικά οκτώ θύματα. «Το μεσημέρι της Δευτέρας, μπήκαν τα κορίτσια στην πισίνα και έκαναν μπάνιο και βουτιές. Ο κατηγορούμενος καθόταν σε μια γωνία μέσα στο νερό και άρχισε να τρέμει πολύ επί 40 λεπτά. Νόμιζα ότι έπαθε επιληψία. Κάποια στιγμή βλέπω δύο κορίτσια να φεύγουν πανικόβλητες και κλαμένες, ενώ ειδοποίησαν και τις άλλες. Πήγα από πάνω και είδα ότι (ο κατηγορούμενος) είχε βγάλει το μαγιό και αυνανιζόταν. Του έλεγα "τι κάνεις", αλλά αυτός συνέχισε μέχρι που εκσπερμάτισε» περιέγραφε η συνοδός στην κατάθεση της.

Η ίδια μάρτυρας σημείωσε, ότι «ήρθε ο προπονητής και του είπε να βγει έξω. Αυτός ανενόχλητος πήγε να κάνει ντουζ. Τον ρώτησα γιατί το έκανε και μου απάντησε, ότι "ήταν μια προσωπική μου στιγμή"». Στην κατάθεση της η διευθύντρια του ξενοδοχείου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το προσωπικό εγκλώβισε τον 53χρονο στον 7ο όροφο του κτιρίου, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει, ενώ πρόσθεσε, ότι έδωσε εντολή να εκκενωθεί ο χώρος της πισίνας και να ληφθούν μέτρα απολύμανσης.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο αδελφός του κατηγορουμένου. «Μας είπε, ότι προηγουμένως είχε πιεί και δεν είχε συναίσθηση. Στο παρελθόν δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο, για να μας προβληματίσει» είπε και συμπλήρωσε, ότι ο 53χρονος, μετά το περιστατικό, ξεκίνησε να παρακολουθεί θεραπευτικές συνεδρίες με ψυχολόγο.