Υποχρέωναν οδηγούς να πληρώνουν πάρκινγκ σε δημόσιους χώρους στη Βουλιαγμένη

Υποχρέωναν οδηγούς να πληρώνουν πάρκινγκ σε δημόσιους χώρους στη Βουλιαγμένη

Συνελήφθησαν έξι υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου

Έξι υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου στη Βουλιαγμένη συνελήφθησαν για αυθαίρετη κατάληψη δημόσιων χώρων και τμημάτων οδών και πεζοδρομίων, υποχρεώνοντας τους πελάτες να πληρώνουν αντίτιμο για πάρκινγκ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων ελέγχων πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη έξι ημεδαπών, εκ των οποίων ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, τέσσερα άτομα που παραλάμβαναν τα οχήματα και ένα άτομο που παραλάμβανε και συγκέντρωνε τα χρηματικά αντίτιμα από τους οδηγούς των οχημάτων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στο κατάστημα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους. Κατά την αποχώρησή τους από το κατάστημα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους. Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι ΟΤΑ και ΔΟΥ), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.