Μπακογιάννης: Θα χαρούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο τέλος του καλοκαιριού

Μπακογιάννης: Θα χαρούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο τέλος του καλοκαιριού

Μήνυμα αισιοδοξίας για το γηπεδικό ζήτημα από τον δήμαρχο Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης γι' ακόμα μια φορά σχολίασε πως μέσα στο καλοκαίρι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν νέα για το γηπεδικό ζήτημα και... θα χαρούν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή «Τα παράπονα στον δήμαρχο» στον Αθήνα 98.4:

«Θα περίμενε κανείς, να βγει ο δήμαρχος να κάνει μια εξαγγελία χωρίς περιεχόμενο για επικοινωνιακούς λόγους. Εγώ έχω κάνει την εξής επιλογή, να πειθαρχήσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα. Να μπορούμε δηλαδή να πούμε με όλη τη βεβαιότητα ότι αυτό είναι που θα γίνει και θα γίνει. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας ένα περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

Για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης: «Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη».

Για το ότι θα δώσει χαρά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού το έργο: «Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού.