Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που πέθανε: «Δεν πιστεύαμε πως ο ψευτογιατρός θα παίξει με τη ζωή του παιδιού»

Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που πέθανε: «Δεν πιστεύαμε πως ο ψευτογιατρός θα παίξει με τη ζωή του παιδιού»

«Δεν ήταν κάποιος τυχαίος, ήταν ένας γιατρός, ένας νευροχειρούργος, νευροογκολόγος»

Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης που έχασε την ζωή της, ακολουθώντας όπως λέει τις συμβουλές του γιατρού «μαϊμού».

«Στην προσπάθεια μας αυτή και έχοντας τεταμένη, πάντα, την προσοχή μας να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, το καλύτερο για το παιδί είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, αλλά μόνο από επιστημονικής άποψης, βρέθηκε μπροστά μας αυτός ο άνθρωπος ο οποίος μας υποσχέθηκε ίαση» σημειώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της άτυχης 14χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου και την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Δεν ήταν κάποιος τυχαίος. Ήταν ένας γιατρός, ένας νευροχειρούργος, νευροογκολόγος. Τον συναντούσαμε σε διαγνωστικά κέντρα σε μια κλινική».

«Όταν πια μας έπεισε, διακόψαμε τη θεραπεία που κάναμε σε ελληνικό νοσοκομείο και ακολουθήσαμε τη δική του, γιατί η δική του, η θεραπεία που κάναμε πια στην Ελλάδα, μας είπε ότι ήταν παντελώς άχρηστη. Το μόνο που θα μπορούσε να πάρει το παιδί από αυτή τη θεραπεία ήταν μόνο παραενέργειες και τίποτα άλλο» συμπλήρωσε. «Το παιδί, όμως, είχε παρενέργειες κατά τη θεραπεία. Όταν λοιπόν εγώ συνεχώς τον έπαιρνα τηλέφωνο, συνεχώς όμως και τον ενοχλούσα, λέω «γιατρέ το παιδί έτσι, το παιδί αλλιώς». Μου έλεγε, «μη φοβού, όλα αυτά είναι παροδικά και το παιδί θα γίνει καλά». Έφτασε στο σημείο να μου πει ότι ο όγκος εξαφανίστηκε, δεν υπάρχει πια ο όγκος».

Επίσης, η μητέρα της άτυχης 14χρονης τόνισε με πόνο πως «δεν πιστεύαμε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, τόσο βαθιά θρησκευόμενος όσο παρουσιαζόταν, που θα παίξει με ένα παιδί και ειδικά στην κατάσταση που είναι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...