Υπόθεση 10χρονης: «Να την σώσει από το οικογενειακό της περιβάλλον ήθελε η 33χρονη»

Υπόθεση 10χρονης: «Να την σώσει από το οικογενειακό της περιβάλλον ήθελε η 33χρονη»

«Δεν υπάρχει βιασμός», αναφέρει ο συνήγορος της κατηγορούμενης- Για κυκλώματα παιδεραστίας κάνει λόγο η πλευρά της οικογένειας

Την εκδοχή της 33χρονης κατηγορούμενης για αρπαγή, βιασμό αλλά και για τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών στην 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε μέσω της εκπομπής «Live News» του MEGA, ο συνήγορός της κ. Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος ανέφερε ότι ο λόγος που πήρε την μικρή μαζί της «επειδή ήταν ατημέλητη, παραμελημένη, και δεν ζούσε με τον καλύτερο τρόπο εκεί».

«Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η εντολέας μου που αντιμετωπίζει τέσσερις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και δύο πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν έχει ακόμη απολογηθεί. Είμαστε στο στάδιο ότι έχω λάβει τη δικογραφία, πρόλαβα να την αναγνώσω λίγο, ώστε να μου παράσχει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη από 11 έως 13/06 οπότε και την επέστρεψε στην οικία της», τόνισε ο συνήγορος της 33χρονης και συνέχισε: «Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία επιστροφής της ανήλικης, της οποίας ούτε καν το μικρό όνομα δεν θα πρέπει να αναφέρουμε και θα πρέπει να σεβαστούμε τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκαν από την άδικη συμπεριφορά που είχε η εντολέας μου. Θα λογοδοτήσει για τις πράξεις που πραγματικά τέλεσε αλλά όχι για εκείνες που τις αποδίδονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

«Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η κατηγορούμενη γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια της 10χρονης. Για αυτή τη δεκάχρονη και την οικογένεια έγινε πραγματογνωμοσύνη από την ψυχολόγο. Η ψυχολόγος καταλήγει ότι εκτός από την κούραση από το ηρεμιστικό που της χορηγήθηκε, καταλήγει και λέει για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης και λέει για τον πατέρα που έκανε ερωτικές πράξεις με την νταντά, μπροστά στα παιδιά, με την οποία νταντά αργότερα συνήψε ερωτικό δεσμό και εγκατέλειψε την μητέρα της», ανέφερε ο κ. Νουλέζας.

«Η 33χρονη γνωρίζει καλά την οικογένεια, γνωρίζει την ανήλικη, έχει ανήλικη θυγατέρα 7 ετών που είχε συναναστροφή με την 10χρονη και έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Πράγματι είπε ψευδώς στη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της. Όμως ο λόγος που κινήθηκε για την ανήλικη ήταν επειδή ήταν ατημέλητη, παραμελημένη, και δεν ζούσε με τον καλύτερο τρόπο εκεί».

«Την παραλαμβάνει από το σχολείο λέγοντάς της ότι έχει συνεννοηθεί με τη μητέρα. Πηγαίνουν σπίτι, πιστεύοντας η ανήλικη ότι θα βρει το μικρό κοριτσάκι να παίξει. Τη φροντίζει, την κάνει μπάνιο, στη διάρκεια του μπάνιου την αγγίζει, την χαϊδεύει. Δεν υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο της αρπαγής. Δεν υπάρχει βιασμός. Το ηρεμιστικό το χορηγεί για να την ηρεμήσει γιατί ταράζεται από όλη αυτή την ιστορία και από την είδηση ότι καταζητείται αυτή η κυρία», είπε ακόμα ο κ. Νουλέζας.

«Ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ήταν να την φροντίσει και κυριολεκτικά να την σώσει από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζει. Δεν υπάρχουν σεξουαλικές πράξεις, ειδικά μετά τη χορήγηση του ηρεμιστικό. Δεν επιδοκιμάζω τη συμπεριφορά της», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Η εντολέας μου δέχεται ό,τι έχει διαπράξει. Όμως αρνείται ορισμένες κατηγορίες κακουργηματικές. Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια και είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Πάντως αυτά που είπε ο κ. Κούγιας για κυκλώματα είναι ακραία ανυπόστατα και αυθαίρετα. Δεν έχουμε ανάγκη να συγκαλύψουμε κανέναν. Έχει η εντολέας μου μια ιδιαίτερη σεξουαλική κατεύθυνση. Εκδιδόταν με ζευγάρια. Τουλάχιστον μας αναγνωρίζεται το δικαίωμα της μεταμέλειας και της συγνώμης», τόνισε ο συνήγορος της 33χρονης.

«Γιατί δεν αφήνεται να κρίνει η εισαγγελέας αν έγινε αρπαγή; Το παιδί όταν την αποχαιρέτησε, της είπε σε ευχαριστώ, την αγκάλιασε και της είπε μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου. Μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και περιμένετε να ολοκληρωθεί η ανάκριση», κατέληξε ο κ. Νουλέζας.

Για κυκλώματα παιδεραστίας κάνει λόγο ο συνήγορος της οικογένειας

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης κ. Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ανέφερε ότι η γυναίκα έβγαλε φωτογραφίες μαζί με την ανήλικη αλλά φρόντισε να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή πριν συλληφθεί για να εξαφανίσει τα στοιχεία.

«Έχουν διαρρεύσει από τη δικογραφία κάποια αντικειμενικά γεγονότα, δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως, έχει διαρρεύσει η τοξικολογική εξέταση που έχει αποκαλύψει ότι στο κοριτσάκι δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.

Έχει διαρρεύσει προς τα έξω ότι το κοριτσάκι μακιγιαρίστηκε κάποια στιγμή, γιατί βρέθηκαν ίχνη μακιγιάζ, έχει διαρρεύσει προς τα έξω ότι η κυρία αυτή, η κατηγορουμένη προσπάθησε να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της και να καταστρέψει και τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή. Αυτά με οδηγούν και με την εμπειρία που έχω, και έχοντας χειριστεί χιλιάδες δικογραφίες να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά βεβαίως την απαγωγή, η δράστιδα της απαγωγής είναι αυτή η κυρία αναμφισβήτητα, όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, όλοι τα υποψιαζόμαστε, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ του παιδιού, θα πρέπει να συνδυάσεις τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό του και θα πρέπει να συνδυάσεις την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία που δεν μπορούν να επιδέχονται αμφισβητήσεως, τα στοιχεία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του σκληρού δίσκου τα οποία προσπάθησε να αποκρύψει και να υποψιάζεσαι, ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι, η γυναίκα αυτή αφού και η ίδια το παραδέχεται, συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού.

Βεβαίως όμως, δεν αποκαλύπτει, κατά την άποψη μου, γιατί φοβάται για τη ζωή της, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται, και έχουμε δει κατά καιρούς ποιοι κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας, από γαλαζοαίματους μέχρι σημαντικούς επιχειρηματίες και σημαντικούς επιστήμονες. Δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν εκεί μαζί όταν αυτή νάρκωσε το παιδί και το μακιγιάρισε. Και ποιοι, εκτός από αυτούς που ήταν εκεί, και δεν γνωρίζουμε τι έκαναν, αυτό που έκαναν διεδίδετο μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε όλα αυτά τα κυκλώματα διεστραμμένων. Αυτή είναι μια εκδοχή» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...