Αδελφός 10χρονης που εξαφανίστηκε: Πρόκειται για «επαγγελματίες απαγωγείς»

Αδελφός 10χρονης που εξαφανίστηκε: Πρόκειται για «επαγγελματίες απαγωγείς»

Mεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και πολιτών για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών αλλά και πολιτών για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όπως αναφέρει το thestival.gr, μια κοκκινομάλλα φέρεται να πλησίασε την ανήλικη προκειμένου να της δώσει κάτι για τη μητέρα της. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο αδερφός της 10χρονης, Χρήστος Βεράμης, εξέφρασε αρχικά τις ευχαριστίες τους για την μεγάλη κινητοποίηση όλων και υπογράμμισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της αδερφής του.

Παράλληλα είπε πως μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί του ο οποίος ενδεχομένως να έχει σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κρύβεται κάποιο συγγενικό πρόσωπο πίσω από την εξαφάνιση της κοπέλας, ο αδερφός της ήταν κατηγορηματικός. «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όποιος είπε κάτι τέτοιο, θα μηνυθεί», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης, αναφερόμενος στην οικογένεια του, πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη και πως «είμαστε αγαπημένοι». Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση πως πρόκειται για «επαγγελματίες απαγωγείς».
«Η Μαρκέλλα είναι ένα παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε σε κάποιον για μια καραμέλα», σημείωσε επίσης.

Ο αδερφός της 10χρονης ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα ο» Γολγοθάς» της εξαφάνισής της και τόνισε πως δεν θέλει να σκεφτεί το χειρότερο σενάριο.