Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η 35χρονη μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση»

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η 35χρονη μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση»

Στον εισαγγελέα οδηγείται η συλληφθείσα για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας - Δείτε φωτογραφίες του news.gr

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου έκανε γνωστό πως η οικογένεια της συλληφθείσας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, του ζήτησε να εκπροσωπήσει την 35χρονη.

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια και τα αδέρφια της μέλλουσας να προσαχθεί - όχι ακόμη κατηγορούμενης - θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί δίωξη από την εισαγγελία και μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της», ανέφερε αρχικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Στη συνέχεια ο ποινικολόγος τόνισε: «Αποδέχθηκα, αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών».

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή με την 35χρονη ο κ. Κεχαγιόγλου είπε: «Μίλησα μαζί της τηλεφωνικά και μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Όταν μιλήσω μαζί της και δω τη δικογραφία τότε θα έχω να πω περισσότερα».

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 35χρονη

Φορώντας χειρουργική μάσκα και προσπαθώντας να κρύψει τα χαρακτηριστικά της, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα η 35χρονη, η οποία φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Η νεαρή γυναίκα αναμένει να ακούσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα τη δίωξη που θα ασκηθεί σε βάρος της, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια, αφορά στο κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και το πλημμέλημα της απείθειας.

ω

Φωτορεπορτάζ και βίντεο: Γιάννης Κέμμος