Ενέδρα στη Ζάκυνθο: Ο «υπερκοριός» της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των εκτελεστών της 37χρονης

Ενέδρα στη Ζάκυνθο: Ο «υπερκοριός» της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των εκτελεστών της 37χρονης

Οι δράστες έχουν καταγραφεί από κάμερες σε κεντρικούς δρόμους του νησιού, αλλά δεν είναι αναγνωρίσιμοι

Μέσα από συνομιλίες ανθρώπων που πιθανόν να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε ζευγάρι επιχειρηματιών στη Ζάκυνθο, ελπίζουν να φθάσουν μέσω του «υπερκοριού» της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» παλιότερες υποθέσεις και διαμάχες που είχε εμπλακεί ο 53χρονος επιχειρηματίας και σύζυγος της 37χρονης η οποία έχασε τη ζωή της από τα πυρά των δραστών, στη προσπάθεια τους να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Τα στοιχεία ωστόσο που έχουν στην διάθεση τους για την ταυτότητα των δραστών, είναι ελάχιστα.

Στην αναζήτηση των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 37χρονης, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο, συμμετέχει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Το κλιμάκιο βρίσκεται στο νησί από το απόγευμα της Τρίτης, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο 53χρονος, που τραυματίστηκε από τις τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε από τους δράστες, χθες το απόγευμα και για αρκετές ώρες έδινε κατάθεση στις αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής της Λιθακιάς, του Λαγανά και του Καλαμακίου, οι οποίες έχουν υποδείξει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δράστες επέλεξαν να διαφύγουν από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραφαν.