Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Είδα τη γυναίκα με το βιτριόλι λίγο πριν την επίθεση»

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Είδα τη γυναίκα με το βιτριόλι λίγο πριν την επίθεση»

Τι λέει κάτοικος της περιοχής - H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Σφίγγει όλο και περισσότερο ο κλοιός γύρω από την μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλη στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλίθεα.

Τα αρχεία και οι επικοινωνίες της Ιωάννας στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram δίνουν στοιχεία στις αρχές για την ταυτότητα της.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, την ημέρα της επίθεσης είχε σχεδόν 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο εκείνη φορούσε καμπαρντίνα και παπούτσια πλατφόρμες. Η αμφίεση της τράβηξε την προσοχή, κανείς όμως δε φανταζόταν τι ετοιμαζόταν να κάνει.

«Είδα τη γυναίκα με το βιτριόλι λίγο πριν την επίθεση»

Κάτοικος της περιοχής μάλιστα αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την ημέρα της επίθεσης φέρεται να είδε τη δράστιδα λίγο πριν τις 09:00. Από το σημείο που στεκόταν, η γυναίκα με το βιτριόλι μπορούσε να δει την 34χρονη εκεί που πάρκαρε, αλλά και ποιος μπαίνει στην εταιρεία.

Η δράστις φέρεται να κρυβόταν σε ένα διαδρομάκι ανάμεσα στα δέντρα. Μόλις είδε την Ιωάννα να σταθμεύει το αυτοκίνητό της κατευθύνθηκε προς την εταιρεία με γρήγορο βήμα. Η νεαρή γυναίκα τη συνάντησε ξαφνικά μπροστά της.Τότε της έριξε το καυστικό υγρό και βγήκε τρέχοντας από την πολυκατοικία. Ωστόσο δεν υπολόγισε ότι οι κάμερες που βρίσκονταν απέναντί της σε καταστήματα στην οδό Θησέως, την είχαν καταγράψει πεντακάθαρα.

Η έρευνα στρέφεται πια σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε συγκεκριμένους ανθρώπους από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας. Υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε τρεις φορές. Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας κατέθεσε δύο φορές. Ελέγχθηκε ακόμα και ο χώρος που εργαζόταν, καθώς πρόκειται για εταιρία με χημικά προϊόντα. Ο νεαρός ήταν εκείνος που παρέδωσε από την αρχή τα κινητά του τηλέφωνα και τον υπολογιστή του.