Επίθεση με βιτριόλι: Εντοπίστηκε το σημείο από όπου τηλεφώνησε η δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Εντοπίστηκε το σημείο από όπου τηλεφώνησε η δράστιδα

Η ύποπτη φέρεται ότι είχε στήσει ενέδρα στην 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα

Ακόμα μία εξέλιξη σημειώθηκε στην πορεία των ερευνών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φέρεται να εντόπισαν το τηλεφώνημα της δράστιδας προς την εταιρεία ταξί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι Αρχές εντόπισαν τον τηλεφωνικό θάλαμο στο κέντρο της Αθήνας, από όπου η δράστιδα κάλεσε για να «κλείσει» το ταξί που θα την πήγαινε στο σημείο της επίθεσης.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαθέτουν και βίντεο από το οποίο ελπίζουν πως η 34χρονη θα αναγνωρίσει την μαυροφορεμένη γυναίκα.

Ωστόσο, δεν είναι θετική εξέλιξη το γεγονός ότι η τηλεκάρτα με την οποία έγινε το επίμαχο τηλεφώνημα διάρκειας 30 δευτερολέπτων δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη επικοινωνία.

Ενέδρα και την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «Βήμα της Κυριακής» που μεταδόθηκε και στο δελτίο ειδήσεων του Mega, οι Αρχές πιστεύουν ότι η δράστιδα φέρεται να ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση στην 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα, όμως δεν πρόλαβε το θύμα της καθώς έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της. Αυτό προκύπτει από την ανάλυση των καμερών ασφαλείας, όπου φαίνεται η δράστις με μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε και το ίδιο μπλε μπουκάλι με το οποίο έριξε το καυστικό υγρό.