Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο αστυνομικοί για να δει η Ιωάννα το καρέ της ύποπτης

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο αστυνομικοί για να δει η Ιωάννα το καρέ της ύποπτης

Η 34χρονη θα ακούσει και ηχητικό με την ελπίδα να αναγνωρίσει τη φωνή της δράστιδας

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν σύντομα, αναφορικά με την ταυτοποίηση της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Αστυνομικοί μεταβαίνουν στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Ιωάννα, προκειμένου να της δείξουν ένα καθαρό καρέ της γυναίκας που θεωρείται η κύρια ύποπτη για την επίθεση εναντίον της. Επιπλέον, η 34χρονη θα ακούσει και ένα ηχητικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, με τη φωνή της γυναίκας που φέρεται να έκανε την επίθεση, όπως αποκάλυψε νωρίτερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Οι αστυνομικοί ελπίζουν η Ιωάννα να μπορέσει να αναγνωρίσει τη φωνή ώστε να κατευθύνει αναλόγως και τις έρευνες.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η Αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιό της ένα τηλεφώνημα, το οποίο έγινε σε εταιρία ταξί και έχει καταγραφεί, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στην εταιρία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρίες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

Βάσει της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται πως η δράστις πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.