Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τον 54χρονο στα Ζωνιανά – Φόβοι για βεντέτα

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τον 54χρονο στα Ζωνιανά – Φόβοι για βεντέτα

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 25χρονου

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε 54χρονο χθες Τρίτη στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες, κάνοντας αυτοψία στις περιοχές όπου σημειώθηκαν οι δύο επεισοδιακές σκηνές, ενώ πήραν και καταθέσεις τόσο από τους τραυματίες, όσο και από κατοίκους. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα από το αιματηρό περιστατικό οι αστυνομικοί κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον δράστη που πυροβόλησε τον 54χρονο, ο οποίος είναι ένας 25χρονος και ήδη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Το αιματηρό περιστατικό όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έγινε σε δύο πράξεις. Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο αργά χθες το απόγευμα, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο αδελφό του 54χρονου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπήρξε έντονη λογομαχία, ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα, με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο, ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο.

Η δεύτερη πράξη εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά, όταν ο 54χρονος έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε ο 45χρονος αδελφός του από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας. Τότε πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά, καθώς βγήκαν και όπλα, με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη. Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος, ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο ο 54χρονος

Ο 54χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να βγάλουν την σφαίρα από το σώμα του, καθώς λόγω αιμοραγίας κρίθηκε επικίνδυνο σε αυτή τη φάση, για την πορεία της υγεία του.

Όπως δήλωσε στο cretapost.gr ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Ο 45χρονος αδελφός του είχε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν ράμματα στο τραύμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, στα Ζωνιανά από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία υπό τον φόβο της βεντέτας.