Τραγωδία στην Κέρκυρα: «Έχουμε σοκαριστεί, δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας η 29χρονη μητέρα»

Τραγωδία στην Κέρκυρα: «Έχουμε σοκαριστεί, δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας η 29χρονη μητέρα»

Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Συγκλονίζει ο θάνατοςτης 29χρονης μητέρας στην Κέρκυρα που ξεψύχησε μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το παιδί της. Στενός φίλος της οικογένειας μίλησε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νύχτα που πέρασε οι φωνές και το κλάμα από το παιδάκι αναστάτωσαν την κλινική. Συνοδός ενός άλλου παδιού ακούγοντας το κλάμα του μωρού έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φωναξε τις νοσηλευτριες φώναξε τους γιατρούς προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ηταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι τηλεφώνησαν αμέσως στον συζυγό της λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά και εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όπως και όλη η οικογένεια.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 - 3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο» είπε στενός φίλος της οικογένειας ενώ σημέιωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρισμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Απαντήσεις για την απίστευτη αυτή τραγωδία θα δώσει αύριο η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το βίντεο στο 28:40: